Eindelijk terug - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Gerlinde Harbers - WaarBenJij.nu Eindelijk terug - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Gerlinde Harbers - WaarBenJij.nu

Eindelijk terug

Door: Gerlinde

Blijf op de hoogte en volg Gerlinde

14 Januari 2006 | Nederland, Amsterdam

Hallo Allemaal,

Hier dan eindelijk weer een bericht vanuit St. Maarten. Het heeft even geduurd maar goed jullie denken dat we alleen maar leuke dingen doen, maar natuurlijk werken we ook nog. Ik hoop dat jullie het nieuwe jaar allemaal goed zijn gestart maar dat zal bij de meeste wel het geval zijn.

Ik zal jullie dan maar even vertellen wat wij allemaal hebben gedaan met oud en nieuw. Op 31 December zijn we maar begonnen met het strand. Het was heerlijk weer dus wat kan je dan beter doen dan lekker zonnen op het strand, we zijn naar het franse deel geweest naar Waikiki beach. Dit is een erg mooi strand met een super heldere blauwe zee. En hoe kan je de dag nou beter eindigen dan heerlijk uiteten gaan. Dat hebben we dan dus ook maar gedaan en na de tijd zijn we maar weer eens naar ons appartement gegaan om ons klaar te maken voor 's avonds.

Tja hier op St. Maarten gaat dat wel wat anders dan in Nederland. Hier gaat iedereen al vroeg weg de stad in om op tijd te zijn voor het vuurwerk, want ook wegens een grote ramp een paar jaar geleden mogen ze hier helemaal geen vuurwerk zelf meer afsteken en het wordt zelfs niet eens verkocht dus trekt iedereen de steden in waar het vuurwerk te zien is. Wij zijn dus tegen 10 uur naar Maho gegaan. Hier was het al erg druk en super gezellig. Wij zijn naar Shery's cafe geweest om de avond te starten. Hier kregen we een tafeltje met allemaal toeters en bellen om al in de stemming te komen. En we kregen samen en hele fles champagne om maar vast de avond goed te starten. Er was ook een zanger om de mensen nog meer in de stemming te brengen en toen het 12 uur was trokken ze aan een koort en kwamen er allemaal slingers met balonnen naar beneden.

Direct om 12 uur starte ook het vuurwerk wat we heel mooi konden zien vanaf shery's cafe. Hier hebben we naar staan kijken en het was erg mooi. Natuurlijk kwamen we daar ook al heel veel bekenden tegen en zijn we naar Q-club gegaan waar de sfeer er ook al goed in zat en hebben daar de rest van de avond gefeest en zijn het nieuwe jaar dus goed gestart.

Op nieuwjaarsdag hebben we niet al te veel gedaan. Ik heb uitgeslapen en daarna hebben we heerlijk gekookt voor de avond.

Verder is er natuurlijk niet zo heel veel veranderd want we moeten gewoon weer werken en de weken zijn gewoon weer hetzelfde. We werken gewoon 5 dagen in de week en af en toe wanneer het erg druk is werken we 6 dagen. We staan dan beide achter de receptie en pakken de telefoon aan en checken mensen in en uit en er hangen nog enkele klusje aan vast. Momenteel zijn we vooral druk met het checken van alle kamers omdat er natuurlijk weer het een en ander geverft moet worden of wanneer er dingen stuk zijn moeten ze natuurlijk vroegtijdig gemaakt worden. Dit is een behoorlijke klus om 1 kamer te doen maar zo weten we wel hoe alle kamers eruit zien en wat de verschillen zijn.

's Avonds gaan we vaak naar de bios of gaan we uit en zo leren we dus ook steeds meer mensen kennen hier op St. Maarten en juist doordat het hier niet al te groot is zie je elkaar overal weer terug en dat is erg leuk.

Vanavond gaan we dus ook weer uit naar Q-club met vrienden uit Curacao die hier om de maand komen werken en ook verblijven in port de plaisance. Zij gaan maandag weer naar huis dus moeten we er natuurlijk nog even weer een feestje van bouwen.

Nou dit was eerst even weer een stukje over ons leventje op St. maarten. Morgen gaan we weer verhuizen naar een 2 bedroom, gelukkig valt de verhuizing mee want het is precies een deur naast waar we nu verblijven dus kunnen we zo onze spullen overpakken dat scheeld alweer.

Ik hoop dat ook alles goed gaat met jullie in Nederland en dan hoor ik het vast wel weer van jullie.

Hier nog een paar lekkere warme zonnestralen vanuit het warme St. Maarten, ik hoorde dat jullie die wel konden gebruiken.

Tevens zien jullie ook nog enkele kerstfoto's van de versieringen bij het hotel.

tot de volgende keer.

liefs Gerlinde

• 14 Januari 2006 - 21:33

Henk-jan & Jenieke:

hey gerlinde,

hoestie?
    We zijn nu even bij je ouders op visite, dat hadden we toen beloofd om te doen.
    Dus vandaar we wouden wel eerder maarja je kent het nederlandse leventje druk druk druk.
    Ik hoorde van je ouders en je broer dat je je wel vermaakt daarzo.
    Heel stiekum denk ik wel eens als ik s'morgens mijn auto moet krabben van was ik nu maar heel ff bij gerlinde. het is hier overdag akelig koud brrr...overdag een paar graden boven nul en s'nachts ong. -3 gemiddeld.
    Nou ik spreek je hopelijk snel weer. Werkse morgen!!!!
    Lekker feesten vanavond.

groetjes vanuit het koude Nederland!!!!!

Henk-jan en Jenieke.

• 15 Januari 2006 - 11:27

Jan:

Hey schatje

Je hebt er weer een mooi stukkie tekst van gemaakt, het nieuwjaars feest is inderdaad wel wt anders dan hier. wijzitten op oudejaars dag maar een beetje in huis enzo en jullie kunnen heerlijk relaxt naar het strand toe. Maar het duurt niet zo heel lang meer ik dan kan ik het zelf ook allemaal mee maken, nog maar 4 weken. En dan mag je gerald en mij eens mooi laten zien waar julie altijd heen feetsen gaan, als je het er dan weer eens over hebt dan kunnen wij ook mee praten. Lijkt me ontzettend mooi daar en maar we zullen in die 9 dagen wel niet alles kunnen zien, maar ben allang blij dat ik jou weer eens kan zien want dat is toch wel heel lang geleden.
    Ik kijk er ontzettend naar uit.
    Groeten aan stephanie en al je st maartense vrienden.

Hele dikke kus van mij

• 15 Januari 2006 - 17:03

Arjan En Linda:

he gerlinde

zo te horen heb je een leuke jaar wisseling gehad
    wij thuis ook wel hoor

geniet er maar goed van want voor je het weet is het april en moet je weer naar huis!

mis je nog steeds

groetjes
    arjan en linda

• 16 Januari 2006 - 10:42

Wilma En Harm:

ha zus.
    je hebt weer een leuk stukje geschreven.gaan jullie nog vaak zonnen, hier is het alleen maar koud, niks aan. heb je al een stukje strand voor ons gereserveerd, we komen er aan. groetjes en tot donderdag.
    je pa en ma

• 16 Januari 2006 - 21:49

Wim Kreijkes:

hoi Gerlinde : hier weer een berichtje van mij ! straks gaat er weer een kapelmededeling ' uit 'en ik heb begrepen dat je ze allemaal leest : geweldig ! ik denk dat er weer leuke optredens aan komen voor onze kapel. We missen je wel hoor , maar gunnen jullie het plezier daar. Denk je ook een beetje aan ons ? Veel plezier met je ouders en familie daar en graag tot ziens ! !

• 18 Januari 2006 - 20:04

Alita:

hallo gerlinde, zo telezen heb je het prima naar je zin. ja en dan komen morgen je ouders. we zullen ze veilig afzetten op schiphol, en komen ze ook weer ophalen. ik hoop dat jullie samen een ontzettende leuke tijd zullen hebben, als we op schiphol staan, zal ik wel even denken hoor, goh wat zou ik graag met ze meegaan.maar helaas. in mei gaan we zelf dus nog eventjes wachten voor mij. met ricky gaat ook alles goed, ze zit nu alleen een beetje in de rui, het is een beetje een kale kip aan het worden, ha ha, maar dat komt wel weer goed. nou ik wens je heel veel plezier met je ouders. doei doei. tot gauw
    alita en joost en ricky

• 19 Januari 2006 - 20:39

Tromboontje(johan):

HA you 2
    Moderne tekst is niks dus gewoon abn.
    Ik vraag niet van:
    lekker gefeest,
    lekker gewerkt,
    lekker gegeten,
    lekker niks gedaan
    lekker....... nee alleen
    zijn jouw pa en ma goed
    overgekomen?Veel plezier met je fam.en geniet ervan
    want je bent al op de helft.

tot meels en veel fun.
    Zwathòoln en Nathòoln

• 20 Januari 2006 - 12:52

Sharon:

hoi gerlinde!

nou hoe gaat het daar, in het warme st maarten?
    vast wel goed!
    je ouders zijn gister aangekomen...zal wel ff lekker zijn je ouders weer bij je te hebben! geniet er maar van!
    en nog maar een paar weekjes en dan zijn wij van jan af voor een paar daagjes! euh bedoel natuurlijk dat jan lekker na jou toe komt :P!
    zo gaat de tijd ook wel snel, lijkt mij! eerst je ouders, dan weer ff rust, dan komen gerald en jan, weer ff rust...en dan langzamer hand word het tijd om weer na nederland te komen!
    we missen je wel hoor! maarja wie krijgt nou zo'n kans?!?! ik in ieder geval niet!
    hier in nederland gaat zo alles zijn gangetje! ik druk bezig met school en niets doen, wim druk aan het werk! het weer doet het op zijn nederlands! en de poesjes maken willie soms gek :P! hahaha!
    maar goed, laat nog wel een keer een berichtje achter!
    heel veel plezer! groetjes aan je ouders enzo!

veel liefs
    sharon en wim natuurlijk!

((btw: nice pictures!!!))

• 20 Januari 2006 - 22:49

Wim Kreijkes:

gerlinde : leuk dat je alles bijhoudt van onze kapel ! morgen-zaterdag-middag de eerste repetitie van dit jaar ,we missen jou .... groeten aan je ouders en tot ziens bij ons volgende optreden !

• 22 Januari 2006 - 22:45

René:

NOOD KREET NOOD KREET !!!!
    Ze zijn op die warme zonnestralen , die je me gestuurd hebt, kun je er aljeblieftb weer wat sturen. En doe maar lekker veel deze x, jullie hebben er tog zat van. Het word hier vannacht -9 dus de winter gaat nu echt beginnen ( BHA )dus aljeblieft Gerlinde snel want ik heb het zo kkkkkoud brrrrr
    Bedankt lieverd .. kuzs René

• 23 Januari 2006 - 12:30

Gert,marion En Jorik:

he gelinde en familie nou wat leuk dat je ouders er zijn he! nou maak er maar een gezellige tijd van lekker genieten van deze tijd laat je vader en moeder niet te bruin worden he steekt zo af bij de rest als ze weer terug komen nou heel veel plezier en de groetjes aan stephanie en je ouders!! groeten van gert marion en dikke kus van jorik

• 23 Januari 2006 - 13:15

Wim En Carolien Kreijkes:

hoi Gerlinde en Wilma en Harm.
    Jullie hebben het wel lekker voor elkaar daar. Jullie zijn precies op de goede tijd daar onder de warme zon hier is het berekoud. Kunnen jullie niet wat van dat mooie weer per expres naar hier toesturen. Het is vooral koud als we Bobo moeten uitlaten. Deze groeit als kool en zaterdag doet hij mee aan een show in de puppieklasse dus duimen maar.
    Heel veel zon, veel plezier en genieten met z'n allen daar.
    Groeten vanuit een koud Rijssen
    Carolien en Wim en een knuffel van Bobo