St. Maarten park & Anguilla
Door: Gerlinde
Blijf op de hoogte en volg Gerlinde
24 Januari 2006 | Nederland, Amsterdam
Ik zal ff beginnen met een paar zonnestralen want ik hoorde dat sommige mensen dat goed kunnen gebruiken. We hadden vandaag erg mooi weer dus heb ik er wat opgespaart voor jullie en ik hoop dat je nu de warmte alweer kan voelen.
Mijn ouders zijn goed aangekomen op St. Maarten en hebben het wel naar hun zin. Ze hebben al heel wat bezichtigd en zijn ook al lekker verbrand.
Afgelopen zaterdag hadden wij ook vrij en zijn we gezellig naar St. Maarten park geweest. Gelukkig scheen het zonnetje lekker en hebben we erg kunnen genieten van alle dieren en vooral van alle verschillende papegaaien waar jullie ook enkele foto's van zullen zien. Daarna zijn we nog ff naar Philipsburg geweest om nog ff lekker wat te shoppen natuurlijk.
's Avonds konden we het natuurlijk niet laten om nog ff uit te gaan en natuurlijk was dat weer bij Q-club. Deze keer zullen jullie een foto zien van de buitenkant zodat jullie ook nog een beetje van het uitgaansleven op St. Maarten kunnen genieten. Wij hebben het in iedergeval weer erg naar onze zin gehad, alleen moesten we helaas zondag werken dus erg veel slaap hadden we niet maar we zijn de dag wel weer doorgekomen.
Vandaag, maandag hadden we ook weer vrij dus zijn we weer een dagje weg geweest. We hebben via Marigot een overtocht genomen naar Anguilla, dit eiland valt onder Engeland.De overtocht was niet zo heel erg leuk, aangezien het nogal hard waaide en de boot behoorlijk heen en weer schudde kwamen nogal misselijk over, maar eenmaal aan wal ging het wel weer. Het eiland Anguilla staat bekend om zijn dolfijnen, dus moesten we daar natuurlijk heen. We hebben ons laten brengen met een taxi en dat was wel ff wennen omdat ze hier dus aan de linkerkant van de weg rijden.
Het was erg leuk bij de dolfijnen en we waren precies op het goede moment om de show ook nog te kunnen zien en natuurlijk willen we jullie hier ook van mee laten genieten dus zien jullie ook hier nog een paar foto's van.
Voor ons zitten de vrije dagen er weer op en moeten nu weer hard aan het werk. Maar natuurlijk zijn er 's avonds op St. Maarten ook nog leuke dingen te beleven dus gaan we nog wel een paar keer weg met mijn ouders.
Nou dit was het weer even voor nu, ik hoop dat jullie de foto's leuk vinden en ik hoor het wel weer van jullie.
liefs Gerlinde
24 Januari 2006 - 08:56
Jan:
Hey lieverd
Je hebben wel mooie uitstapjes gemaakt met je ouders, vooral die dolfijnen zullen wel heel mooi geweest zijn. Alleen wel jammer dat je de foto's vergeten bent te plaatsen dus zal nog wel een keer weer kijken als ze er op staan. HAHA. Ben blij om te horen dat je ouders het naar hun zin hebben, gelukkig maar want wij moeten ook nog komen. Het is daar vast en zeker prachtig en ik sta te popelen om naar je toe te komen. Maar je bent dus ook nog uit geweest afgelopen zaterdag, of moest je van je ouders mee HAHA. Ja je wekelijkse gewoontes moet je natuurlijk wel vast houden. En daar hoort het uitgaan ook bij, vervelend he dat uitgaan. Nou je hebt je vrije dagen er dus al op zitten, maar je bent s'avonds gelukkig wel vrij dus kunnen jullie nog wel leuke dingen doen.
Ik kijk dus nog wel een keer voor de foto's die er niet op staan. !!!!Kan gebeuren!!!!
LOVE YOU
Dikke kus mij -
26 Januari 2006 - 21:25
Gerald:
wel erg leuk die papa en mamma gaaien. het duurde effe met die foto's. maar dan heb je ook wat. groetjes je broer -
30 Januari 2006 - 11:26
Henk:
Leuke Dolfijnen
Blij dat het je daar goed gaat.greetzzzz henk -
30 Januari 2006 - 17:23
Alita:
hoi gerlinde, nou je hebt het wel leuk gehad met je ouders of niet. toen we ze zagen op schiphol,hebben we erg leuke verhalen gehoord. en ze zijn ook nog lekker bijgekleurd, ja dat wil wel met zo,n temperatuur. Maar nog eventjes wachten en dan krijg je weer visite daar,je geliefde vriend en broer, nou je treft het maar. leuk hoor. nou wens je nog veel succes,en tot heel gauw. groetjes alita -
03 Februari 2006 - 16:46
ha gerlinde.
het kost hier wel even wennen weer aan de kou, inplaats van daar bij jullie heerlik in de zon. we hebben genoten en de foto,s zijn prachtig geworden.
groetjes en geniet elke dag van het mooie weer.
tot ziens mama -
06 Februari 2006 - 18:50
Jan Fransen:
he gerlinde ..mooie site en gave foto's . krijg zo weer heimwee als ik dat zie. geniet er van en veel succes gewenst !! jan van tante jansje ...laterrrr! -
07 Februari 2006 - 09:35
Henk:
ha Dolfijnen.hahaha waren ze niet weggezwommen toen je ze op de foto wou zetten.nou gerlinde het ga je goed -
15 Februari 2006 - 16:06
Sharon:
hej hallo!
hoe gaat het met je?
zo te zien em te lezen erg goed!
nog maar heel eventjes en dan heb je weer bezoek....jan er gerald...gezellig of niet?
moet je nog veel werken wanneer ze er zijn?
geniet er in iedergeval van...en dan zien we je weer over een paar maandjes!
groetjes sharon -
17 Februari 2006 - 10:23
ha gerlinde.
hoe gaat het met de visite, kun je ze nog een beetje tevreden houden, laat je alle mooie dingen van het eiland zien, natuurlijk ook het uitgaansleven, maak er een gezellige zonnige week van.veel plezier met jullie vieren. groetjes mama -
17 Februari 2006 - 11:53
Linda:
hey gerlinde
veel plezier daar met jan en gerald. maar dat zal zeker wel lukken of niet.
ik hoop dat je een leuke week hebt. en alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag voor morgen
veel liefs linda -
17 Februari 2006 - 13:28
Ineke:
alvast van harte met je verjaardag. Ik wens je een hele fijne dag morgen. Hoe was het weerzien met Jan en Gerlinde? WAs zeker erg fijn om elkaar terug te zien. Leuk hoor. Ik wens jullie veel plezier. Geniet maar lekker . Groetjes Ineke -
17 Februari 2006 - 23:47
Richard Schreurs:
Hey Gerlinde
Van Harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Ga daar maar lekker feesten in de zon!!! -
18 Februari 2006 - 08:03
Andra & René:
Lang zal ze leven ,lang zal ze leven , lang zal ze leven in de gloria in de gloria in de gloria , Hieperde piep HOERA hieperde piep HOERA hieperde piep HOERAAAAAAAAAAAAAA .......Een heeeeele prettige dag . kuzs Andra en kuzs René -
18 Februari 2006 - 08:08
René:
Er is er één jarig hoera hoera , dat kun je wel zien dat is zijjjjjjj ( chocotofje ) , wij vinden dat allen zo plettig ja ja , en daarom zingen wij blij. Zij leve lang hoera hoera .....................enz enz zing allemaal maar mee -
18 Februari 2006 - 08:11
René:
Oh wat zijn we blij , oh wat zijn we blij . Niet omdat ze jarig is maar om de .............( ha ha grapje , ik zal er vandaag een paar op je drinken . Néé niet te veel , daaaag lieverd xxx -
18 Februari 2006 - 17:26
Familie Vd Vlist:
Hey Nichtje!
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! een hele gezellige dag nog saam met Jan en Gerald en de rest daar! Geniet er nog lekker van. We kunnen nu aftellen.... liefs uit Rijssen, tante Ria, Liesbeth en Anton, Jerrik en Marina -
18 Februari 2006 - 18:09
Fam Eggerink:
gerlinde hartelijk gefeliciteertmet je verjaardag samen met jan en gerald ook namens ons allen een fijne dag gewenst tante ina oom jan en rudy. -
18 Februari 2006 - 22:43
Fam Weerink:
Heeeyyyy Gerlinde
We willen jou Van Harte Feliciteren met je 19 de verjaardag. Maak er een Super dag dag van samen met Jan Gerald en Stephanie en alle anderen om je heen daaroh. Maak er maar een knalfeest van met elkaar, Bij ons in Langeveen vieren we carnaval Alaaf alaaf alaaf!!!!!!!!!!!!!!! We hopen dat het bij jullie ook net zo gezellig is als hier. Nog veel plezier en nog een heeellee Goeie tijd op St Maarten.
Groetjes van ons allemaal. Ben Ine en Kirsten. oet L.V. -
19 Februari 2006 - 10:35
Alita En Joost:
gerlinde nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, maak er verder een leuke week van met jan en gerald, nou dat zal vast wel lukken.....???/
groetjes van ons -
19 Februari 2006 - 22:22
Wim Kreijkes:
Gerlinde : VAN HARTE GEFELICITEERD met jouw verjaardag !Al was je er zelf niet bij , maar wat hebben we een feest gehad gisteravond ! Het concert met Ge Reinders is uitgelopen op een ware feestavond ! Jullie nog veel (werk)plezier daar en tot ziens ! -
22 Februari 2006 - 20:00
Gert,marion En Jorik:
he gerlinde wat gaaf dat jan er eindelijk is he en natuurlijk niet te vergeten je lieve broer maak er een mooie tijd van en ik hoop dat je ook veel steun hebt aan jorik de laatste maandjes (wij snappen elkaar) hihi dikke kus ons -
22 Februari 2006 - 22:22
Wilma:
ha jullie viertjes. het feest is al bijna weer over. wat vliegt zo,n week voorbij he .geniet nog een paar uurtjes van die heerlijke st maartense zon met elkaar. groetjes aan jullie allemaal van tasja en remy en de rest van de grote familie. -
24 Februari 2006 - 14:04
Jorieke:
hey meissie, nog bedankt voor je leuke e-cardje (met mijn verjaardag) en voor je kaartje over de post! hij hangt in de keuken midden op de muur. dikke kus