Happy New Year
Door: Gerlinde
Blijf op de hoogte en volg Gerlinde
01 Januari 2006 | Nederland, Amsterdam
We wensen jullie allemaal een heel gelukkig nieuwjaar toe en allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar.
Het duurt hier nog zo'n 4,5 uur maar we gaan zo uit en gaan het nieuwe jaar goed beginnen.
Nou doe het allemaal rustig aan met het vuurwerk en drink er ook allemaal een op ons.
liefs Gerlinde
31 December 2005 - 23:33
Gerald:
wij wensen jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar -
01 Januari 2006 - 11:16
Alita En Joost:
happy new year.
vanuit nederland wensen we jullie een gezond en goed jaar 2006 toe.maak er wat moois van.
proost.... -
01 Januari 2006 - 19:39
Getja:
Als nog de beste wensen al is het al weer bijna 2 januari -
01 Januari 2006 - 22:47
Jan:
Hey harde werkers, nog een heel fijn 2006 toe gewenst en maak er maar net zo'n feest van als vorig jaar. En jullie kennende zal dat zeker ook wel gebeuren. Het leuke is wel dat we elkaar dit jaar weer zien na zo'n lange tijd en daar kijk ik wel naar uit.
Groeten jan -
02 Januari 2006 - 18:49
Gert,marion En Jorik:
hoi gerlinde ook namens ons een heel gelukkig 2006 en drink er ook nog maar een op ons al is het al 2 januari een borrel gaat er altijd wel in groetjes en een dikke knuffel van jorik x -
02 Januari 2006 - 19:47
Tromboontje(johan):
AAh sjit helemaal vergeten die twee daar in aru bha een gelukkig nieuw jaat te wensen.Maar beter laat dan (n)ooit.
By the way de eerste foto's en deze van de kerst zou ik zeggen het gaat jullie zekers niet slecht.Ik ben blij dat ik breedbeeld op mijn compjoeter heb.(grapje)
tot meels en veel fun.
Zwathòoln en Nathòoln -
02 Januari 2006 - 19:50
Tromboontje(johan):
Happy nog wat -
02 Januari 2006 - 19:51
Harm En Wilma:
ha dames
namens oma en ons een heel gelukkig 2006 gewenst,nog een paar heel fijne maanden op st maarten,werk ze en feest niet te veel, en geniet ervan met zijn tweeen, tot over veertien dagen.
groetjes van oma, papa en mama, ook aan stephanie. -
03 Januari 2006 - 19:32
Linda:
HEEL ERG GELUKKIG NIEUWJAAR!!!!!
groetjes linda. -
03 Januari 2006 - 19:33
Dianne Pasop:
gelukkig nieuwjaar!! -
04 Januari 2006 - 18:56
Peter & Marleen:
Vanuit de Veeneslagen ook nog effe dat allerbeste wensen voor 2006 gewenst.
Maak er een prachtig jaar van. Maar geniet eerst nog maar van het lekkere weer en alle prachtige dingen die jullie daar mee maken. Ik begrijp trouwens dat er veel gefeest wordt!? Ach ja... moet ook gebeuren toch?
Spreken je snel weer. Groeten! -
05 Januari 2006 - 15:37
Robert:
Hai gerlinde
De beste wensen voor 2006
Groetjes robert -
06 Januari 2006 - 21:59
Wim Kreijkes:
Gerlinde en collega's : ook namens onze kapel een gelukkig 2006 gewenst ! Op dit moment is de agenda van de kapel al zo vol dat we ons afvragen of we dit jaar nog wel bij jullie kunnen komen optreden ! tot ziens ,
wim -
09 Januari 2006 - 22:02
Kirsten:
ha meissy,
nou oud en nieuw is wel een knalfeest geweest heb ik wel gehoord (Y) allen maar beter toch...? Nu naar weer (hard) werken zkr, ohnee dat kennen ze nie he!:-D nou ja maakt ook nie uit. Heel veel succes en plezier met m'n zussie, maar dat lukt wel kan ie anders ;-)haha
See you soon...
Groetiezzz Stephy's zussy :-D -
13 Januari 2006 - 08:48
Kim:
He Gerlin,
Wel een beetje laat, maar ook ik wens jou een ontzettend goed 2006! Ik ben erg benieuwd hoe je het nu hebt op St. Maarten. Spreek je al vloeiend Engels.......Haha. Ik hoop dat je straks samen met Jan een leuke tijd gaatg beleven. Geniet ervan samen!! Zodat je er daarna nog even tegenaan kan. Tot snel. Kus kim -
13 Januari 2006 - 22:31
Gerald:
he zussie
nog effetjes en ik kom ook genieten van de zon daar
heb er al wel zin in
is hier veels te koud.