Sinterklaasfeest
Door: Gerlinde
Blijf op de hoogte en volg Gerlinde
05 December 2005 | Nederland, Amsterdam
Normaal gesproken komt hij niet in St. Maarten, maar natuurlijk heeft hij ons dit jaar niet overgeslagen dus kwam hij een dag eerder omdat hij natuurlijk wel weer optijd bij jullie in Nederland moet zijn.
We hadden heel braaf onze schoen gezet met beide een appel voor het paard. Toen we van ons werk weer kwamen was de Sint met zijn pieten langs geweest. We kregen beide The Golden Book of St. Maarten en nog wat lekkers erbij, ook kreeg ik nog een hele mooie ketting. Waarvoor ik Sinterklaas en natuurlijk alle zwarte pieten heel erg wil bedanken.
Ook wil ik jullie natuurlijk allemaal een heel gezellig sinterklaasfeest toewensen.
liefs mij
05 December 2005 - 13:22
Sinterklaas:
Ik vind het fijn dat de dames de kadootjes. leuk vinden. ik had een kleinverzoekje uit nederland gehad om toch ik dit jaar bij jullie langs te komen. na dit te overlegt hebben met de wegwijspiet hebben we besloten om het te doen.
en ik hoor nu al wel dat het niet voor niks is geweest.
groeten van sint en alle pieten -
05 December 2005 - 18:06
Harm:
Ha die dames op st Maarten jukie hebben wel geluk gehad dat de sint dat allemaal in een dag voor elkaar heeft gekregen,maarja daar is het ook de sint voor .
veel plezier met jullie kadotjes en eet smakelijk
Groetjes van uit Rijssen -
07 December 2005 - 15:14
Jan:
Hey schat
Ik heb gelezen dat je een mooie ketting hebt gekregen van de sint, die weet ook echt wel wat je mooi vind en graag wilt hebben. Verder hoop ik dat je een mooi sinterklaas feest hebt gehad. Ik denk het wel als alle pieten zijn langs geweest. Nou veel plezier en op naar het volgende feest. De kerstman is al in grote voorbereiding.
Dikke kus van mij -
08 December 2005 - 21:37
René:
Hé maatje , alles nog goed en warm daar. Stuur nog maar wat van die lekkere stralen ze zijn al weer op , doe er elke week maar 15 die heb ik zeker nodig. Mn mail komt er aan , maar je kent het wel druk !? Druk ha dat kennen ze daar niet he . groetjes en dikke kuzzzs van mij , ook aan Stephanie natuurlijk "wel doen he" Ik vraag het haar na hoor !! tot zondag. DOEIIIIIIIIIIIIIIIII -
10 December 2005 - 21:03
Kim:
He Gerlin,
Leuk om te horen dat Sinterklaas jou niet heeft overgeslagen!! Maarre.....Ben jij wel lief geweest???? Ik ben lekker vrij geweest, heb al mijn dagen opgemaakt. Heerlijk! Gisteren zijn we met het hele team uit eten geweest. (incl. Gert) Was erg gezellig. Ik had nog wel meer willen vertellen, maar Patrick staat al met de jas aan, omdat we weg moeten. Ik laat gauw wat van me horen.
Pas goed op jezelf! Dikke kus Kim -
11 December 2005 - 19:00
Alita:
he gerlinde, nou hoe is het met jullie? vast wel goed, zie dat ook de sint bij jullie is geweest,nou fantastisch. hier is het koud en de dagen zijn erg somber en donker, zou graag wat zonnestralen van je willen ontvangen als dat zou kunnen. nou rustig an, en tot de volgende keer, en ik mail je wel. Enne ook nog even een dikke kus van onze ricky natuurlijk, ze zit nu rustig op haar stokje.
groetejs alita -
16 December 2005 - 10:28
Linda:
hey gerlinde,
wat leuk dat je toch wat hebt gehad voor sinterklaas. wij hebben hier in nederland ook wat gekregen met alle kameraden. ik ben blij dat jouw mama zwarte piet een beetje heeft geholpen, want ik heb wat iets heel leuks gehad. geniet je daar nog een beetje. missen je wel hier hoor.
groetjes linda -
16 December 2005 - 20:44
Mina & Jan:
Hoi Gerlinde,
Hartelijk gefeliciteerd met het 25-jarig huwelijk van je ouders.
Fijne kerstdagen in de zon en een knallende jaarwisseling (of doen ze dat daar niet?)
Hartelijke groeten van Mina en Jan van de Willige -
17 December 2005 - 09:07
Alita En Joost:
gerlinde, namens ons ook van harte gefeliciteerd met het 25 jarig huwelijk van je ouders. Jammer dat je er niet bij kunt zijn . ja, je kan niet even over komen vliegen als dat zo was deedt je dat wel. nou drink maar een glas champagne in de zon daar.
nou groetjes van ons