Welkom in de wereld van St. Maarten - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Gerlinde Harbers - WaarBenJij.nu Welkom in de wereld van St. Maarten - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Gerlinde Harbers - WaarBenJij.nu

Welkom in de wereld van St. Maarten

Door: Gerlinde

Blijf op de hoogte en volg Gerlinde

18 November 2005 | Nederland, Amsterdam

Hey allemaal,

Vanaf 12 November ben ik samen met Stephanie voor een half jaar verhuisd naar St. Maarten maar natuurlijk wil ik jullie allemaal mee laten genieten van het mooie weer en natuurlijk de mooie dingen hier op het eiland.

De bevolking is ontzettend vriendelijk en gastvrij, ze willen je overal mee helpen en alles voor je doen. Dat is dus zeker een hele verandering.

We wonen momenteel in een appartement in Cole Bay. Het appartement beschikt over een keuken, een woonkamer, 2 slaapkamer, 2 badkamers en een groot balkon met ligstoelen en een super uitzicht op de haven en het eiland.

Ons adres momenteel is:

Mobiel Gerlinde : 005995817944
Mobiel Stephanie: 005995817945

• 18 November 2005 - 08:22

Monique Van Der Veen:

Hallo Gerlinde, even snel naar je website gekeken, ga dit zeker nog uitgebreid doen. Ziet er leuk uit en wij zijn hier blij om te horen dat je het naar je zin hebt.
    Groetjes uit Holten
    Monique

• 18 November 2005 - 10:02

Wilma Harbers:

ha gerlinde
    fijn dat je een eigen site hebt en nu maar kijken wie er allemaal de site bezoekt. zet je er ook steeds nieuwe foto,s op groetjes xxx

• 18 November 2005 - 11:16

Wimencarolienenbobo:

Hi Gerlinde.
    Leuk dat je een eigen site hebt zo kunnen wij je een beetje volgen. Wel gemeen hoor zulke mooie foto's op je site nu het hier best koud aan het worden is, maar je moet maar lekker genieten van het warme weer en veel gaan bekijken want nu heb je de kans.

groetjes wim, Carolien en Bobo Kreijkes

• 18 November 2005 - 11:16

Alita En Joost:

hallo gerlinde, we hebben je site bekeken, harstikke leuk hoor. nou ik hoop dat je heel veel plezier zult hebben, en gezien de vele mailtjes van wilma, mist ze je nu al.
    nou tot gauw op de chatbox
    doei doei

• 18 November 2005 - 11:33

Harm:

Ha Gerlinde
    hardstikke leuk dat je een eigen site hebt zo kunnen al je vrienden en fam. ook een keer foto's zien zonder dat jou dat extra tijd kost.
    maar dan moet je er zo nu en dan wat op zetten doe je best
    Groetjes doei

• 18 November 2005 - 11:44

Jan:

hey gerlinde
    Dat ziet er heel goed uit zo'n site. Kunnen we een beetje mee genieten. Ik hoop dat we nog veel mooie foto's zien van jou en st maarten. Maak er een mooie tijd van en geniet van het mooie weer.
    Ik spreek je nog.

Dikke kus van je vriend

• 18 November 2005 - 13:14

Arjan En Linda:

hoi gerlinde,

leuk man die eigen site. wij beloven dat we er regelmatig even naar zullen kijken. mis je nu al

groetjes arjan en lina

• 18 November 2005 - 13:41

Tante Jansje:

ik hoop dat het je goed gaat, heb de site zelf nog niet gekeken, maar dat zal gauw gebeuren. wens je veel succes
    groetjes van jorik gert marion,tante jansje

• 19 November 2005 - 10:33

Irma En Sylvia:

Leuke site en wat een mooi app.We zijn jaloers op je. Als er een tickte in de aanbieding komt komen we opzoeken.
    Vier je ook nog sinterklaas??We zullen je wat pepernoten toesturen.
    Groetjes uit Holten

• 19 November 2005 - 10:45

Ineke Aman:

Hoi Gerlinde. Echt leuk zo'n eigen site. Kan mooi iedereen mee genieten van hoe jij het daar hebt. Stuur je een beetje van het mooie weer deze kant op. We kunnen hier wel iets warmte gebruiken. het is hier zo koud brrrr. Geniet maar lekker daar en tot ziens. Groetjes uit Vriezenveen.

• 19 November 2005 - 18:16

Gerald:

He gerlinde

we zouden vandaag werken. auto's wassen dus. nou we hebben dus egt niet een auto gewassen was 's morgens nog -4. en dat is egt gemeen koud.

maar nog veel succes daar met je stage.

groetjes

• 20 November 2005 - 10:44

Henk-jan En Jenieke:

hoi gerlinde,
    Vandaag ben je er al een week, we hopen dat je het daar naar je zin hebt. We horen elke keer van jan hoe het daar met je is. Geniet ervan! en veel succes. groetjes uit Nederland.

• 20 November 2005 - 15:38

Rene En Andra Nikkels:

Ha maatje,
    hoe isie? Op aruba is het top, al komt het water hier soms met bakken uit de lucht. We denken aan je en we hopen dat het heel goed met je gaat. xxx rene en andra

• 20 November 2005 - 15:50

Sandra:

heej gerlinde
    ik hoorde dat je goed bent overgekomen
    en hoop dat het goed gaat
    met jou ik ben al aan het aftellen. xx sandra

• 24 November 2005 - 20:58

Nathalie En Rik:

He Gelinde.

Alles goed daar?
    Gave foto's, ben wel jaloers. Hier hebben we heel veel regen en volgende week kan het hier -3 graden worden. Erg he?
    Leuke site trouwens.
    Veel plezier nog.

Liefs Nathalie en Rik

• 05 Februari 2006 - 13:52

Jorieke:

hey meid, nog bedankt voor je e-cardje! heb een leuke verjaardag gehad. heb van jeroen een weekendje weg gekregen!
    dikke kus

Gerlinde

Op 12 November 2005 ben ik samen met Stephanie Weerink uit Langeveen, vertrokken naar St. Maarten om onze 2e stage af te ronden. We hebben onze stage afgerond op de receptie bij Princess Port de Plaisance Resort en Casino in Cole Bay. Natuurlijk hebben we ons verblijf verlengt met enkele weken vakantie om alles van het land te zien en te ontdekken. We hebben een super gave tijd gehad en het was een hele beleving hier een half jaar te wonen. Een belevenis om nooit meer te vergeten. Op 16 april was onze terug vlucht naar Nederland en op 17 april was de landing op Schiphol. Mijn eerste stage heb ik afgerond bij het Globe Reisburo in Holten, waar ik erg veel heb geleerd en een ontzettende leuke tijd heb gehad. Momenteel woon ik weer in Rijssen en hoop ik aan het eind van dit schooljaar mijn diploma te ontvangen.